VÅRE

Samarbeidspartnere

Edens Eiendom har samarbeid med lokale byggefirmaer. Dette gjør at vi kan gi totalpris på eiendom og «nøkkelen i døra» til hytte eller bolig
Kontakt oss i Edenes Eiendom for mer informasjon.

Velkommen!

 • DNB sine meglere kjenner godt til våre bolig- og fritidseiendommer på Grefstad.
  DNB I Grimstad har også lang erfaring og ekspertise i kjøp og salg av bolig og hytte i Aust Agder generelt.

  De er tilgjengelige og tilbyr kundeservice utover vanlig kontortid for dem som ønsker å ta kontakt via sosiale medier framfor telefon.

   

 •  

  Man har et godt og trygt samarbeid med DNB i alt som gjelder boligfinansiering og andre tjenester i forbindelse med kjøp av eiendom.
  Selskapet har ca 130 kontorer i Norge med rundt 750 ansatte.

  Grimstad avdelingen ligger i Henrik Ibsens gate 12, 4876 Grimstad.

  DNB Grimstads nettside: http://www.dnbeiendom.no/Finn-Megler/Kontor/Aust-Agder/Grimstad/

 •  

   

  Natur Mur er vår samarbeidspartner på grunnarbeider, grøfting, sprengning, vann, kloakk og mm.

  NaturMur er bygg- og maskinentreprenør som også tilbyr komplette bygg med tak, vinduer, dører og porter, alt fra a til å.
  Selskapet produserer prefabrikkerte byggeelementer og forstøtningsmurer til bolig og offentlige bygg.

   

 •  

  Forstøtningsmurer – Prefabrikkere forstøtningsmurer produsert som elementer har fordeler fremfor støping på stedet. Løsningen sparer tid og kvaliteten på produktet (betongen) blir optimal

  Byggelementer – Betongelementer blir ofte kalt prefab, noe som er en forkortelse for prefabrikkerte betongelementer. Det er konstruksjoner av betong som er støpt og herdet på et annet sted enn det endelige bruksstedet.

  NaturMurs nettside: http://www.nmur.no/

   

 •  

  Halvorsen Arkitekter AS er et lokalt Grimstad firma med oppdragsgivere og prosjekter fra Bergen i vest til Oslo i øst. Deres geografiske nedslagsfelt er i utgangspunktet hele Norge. Firmaet har mer enn 40 års erfaring innen fagområdet.

   

 •  

  Arkitektene har utdanning og lang erfaring som sivilarkitekt, tømrer, bygg-ingeniører og interiørarkitekt. Halvorsen Arkitekter er vår samarbeidspartner på planregulering av hytte og bolig områdene på Grefstad. For din nye hytte eller bolig drøm er Halvorsen arkitektene et trygt valg .

   

  Halvorsen Arkitekter på Facebook:https://www.facebook.com/halvorsenarkitekter/